Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Освячення новозбудованого храму Преображення Господнього в Уланові на Вінничині

Освячення новозбудованого храму Преображення Господнього в Уланові на Вінничині

В урочистість Преображення Господнього, 6 серпня 2018 року, ординарій Кам’янець-Подільський єпископ Леон Дубравський OFM освятив збудований за два останні роки храм Преображення Господнього в Уланові на Вінничині й очолив там святкову Службу Божу. 
Про це повідомляє сайт «Костели та каплиці України».

Співслужили з єпископом отець Ярослав Рудий, настоятель парафії Пресвятої Трійці у Хмільнику, до якої належить Уланів, і священики інших парафій. Музичним супроводом урочистість завдячувала духовому оркестру з парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії в Мурафі та хору хмільницької парафії.

Вірні молилися за мир в Україні, за прихожан новозбудованого храму, за всіх вірян і за духовне відродження в серцях людей. Після Меси єпископ Леон Дубравський і отець Ярослав Рудий подякували за допомогу в спорудженні храму будівельникам, парафіянам і меценатам, зокрема почесному громадянину Хмільницького району Володимирові Вільчинському.
Новини з України Враження від Дієцезіального дня молоді в Одесі З 10 до 12 серпня 2018 року в Одесі тривав Дієцезіальний день молоді. Узяти в ньому участь зголосилися молоді люди не тільки з міст і сіл Одесько-Сімферопольської дієцезії, а й із Києва, Хмельницького, Вінниці, Жмеринки тощо. Три дні молодь разом із духовними особами роздумувала про тему зустрічі: «Час збирати каміння».