Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Влада Львова перепросила за йогу в храмі Марії Магдалини

Влада Львова перепросила за йогу в храмі Марії Магдалини

Адміністрація Львівського органного залу, розташованого у храмі святої Марії Магдалини, назвала непорозумінням проведення там занять із йоги.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

У неділю, 29 липня, керівництво Будинку органної та камерної музики дозволило використати храм як майданчик для заняття з йоги. Це, зрозуміло, обурило вірян. 

Щодо інциденту зреагував на своїй Фейсбук-сторінці Андрій Москаленко, заступник міського голови Львова з питань розвитку, який зазначив, що проведено відповідну розмову з керівництвом органного залу й таких ситуацій більше не виникатиме. Керівництво Будинку органної та камерної музики перепросило всіх, кого обурила ця подія «з елементами йоги в органному залі», визнаючи, що «сакральна споруда має свою атмосферу та правила, які потрібно поважати», і пообіцяло не допускати таких випадків у майбутньому. 
Новини з України Пограбовано парафіяльний дім на Миколаївщині Отець Григорій, священик родом з Польщі, майже 6 років служить в Одесько-Сімферопольській дієцезії. На даний момент він є настоятелем у парафії Божого милосердя в Баштанці, Миколаївської області. На початку січня священик з причин здоров’я несподівано потрапив до лікарні, де його чекала операція. 
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.