Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Відпуст Успіння Богородиці в санктуарії у Львові-Винниках

Відпуст Успіння Богородиці в санктуарії у Львові-Винниках

Три дні, з 10 до 12 серпня 2018 року, у винниківському храмі Успіння Пресвятої Діви Марії під Львовом, проголошеному 27 листопада 2016 року санктуарієм Матері Божої Винниківської, місцеві віряни й паломники з інших парафій молилися перед чудотворною іконою Матері Божої Винниківської. 
Про це повідомляє сайт «Костели та каплиці України».

Молячись, вірні просили про мир в Україні та про благодаті для себе й рідних. Вони також брали участь у розважальних заходах, які влаштувала парафія.

У неділю, останній день святкування, урочистості очолив єпископ-помічник Львівський Леон Малий, який також провів процесію з чудотворним образом Пресвятої Діви Марії біля парафіяльного храму.
Новини з України Враження від Дієцезіального дня молоді в Одесі З 10 до 12 серпня 2018 року в Одесі тривав Дієцезіальний день молоді. Узяти в ньому участь зголосилися молоді люди не тільки з міст і сіл Одесько-Сімферопольської дієцезії, а й із Києва, Хмельницького, Вінниці, Жмеринки тощо. Три дні молодь разом із духовними особами роздумувала про тему зустрічі: «Час збирати каміння».