Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Нова сестра в кармелітській сім'ї

Нова сестра в кармелітській сім'ї

Орден Кармеліток цими днями поповнився сестрою Магдалиною зі Львова: вічні обіти в кармелітському монастирі у Каліші-Нєдзьвядах (Польща) склала Анна Клімковська, яка походить із парафії святої Терези від Дитятка Ісуса в Брюховичах коло Львова.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Разом із сестрою Магдалиною цього важливого дня молилися її рідні й сестри кармелітки. Знаком присяги жити відтепер за трьома євангельскими радами – в чистоті, бідності і послуху (очільникам ордену і Папі Римському) – була заміна білого вельона кандидатки на чорний.

Анна Клімковська вступила до ордену кармеліток босих у 2012 році, якраз коли відкрилася парафія св. Терези від дитятка Ісуса в Брюховичах.

«Ці наші сестри своїм мовчанням свідчать, що серед серед щоденної, іноді ураганної буденності єдиною підтримкою є Бог, непорушна скеля вірності й любові» (Бенедикт XVI).

«Містичні заручини з Христом перетворюються на шлюб. Це дорога до того, щоб наші вуста, душа й життя проголошували славу Богу, Який нас сотворив, і щоб ціле наше життя належало Йому» (єпископ К. Ніткєвіч).