Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » В Одесі завершилися Дні молоді Одесько-Сімферопольської дієцезії

В Одесі завершилися Дні молоді Одесько-Сімферопольської дієцезії

На завершення Дієцезіальних днів молоді вранці 12 серпня 2018 року учасники зустрічі й одеські парафіяни процесією з Пресвятими Дарами пройшли вулицями Одеси від храму святого апостола Петра до кафедрального собору Успіння Пресвятої Діви Марії.
Як повідомляє сайт «Костели та каплиці України», урочисту Месу в соборі очолив єпископ-помічник Одесько-Сімферопольський Яцек Пиль OMI. Проповідь виголосив настоятель парафії Матері Божої Ангельської у Вінниці отець Костянтин Морозов OFM Cap.

Швидко промайнули в молитвах, спілкуванні та розвагах ці кілька днів молодіжної зустрічі, яка розпочалася 10 серпня. Тоді для учасників Дієцезіальних днів молоді Службу Божу в соборі також очолив єпископ Яцек Пиль.
Новини з України Ювілей освячення храму в Дубищах на Волині 13 жовтня 2018 року парафія Всіх Святих і Матері Божої Фатімської в селищі Дубище Рожищенського району святкувала перший ювілей – 10-річчя освячення храму. Цього дня закінчувалися також фатімські молебні, які щороку тривають у парафії з 13 травня до 13 жовтня.