Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Персональні зміни в Київсько-Житомирській дієцезії

Персональні зміни в Київсько-Житомирській дієцезії

За постановою ординарія Київсько-Житомирської Дієцезії єпископа Віталія Кривицького в дієцезії вступають в дію нові призначення:
О. Віталій Безшкурий, дотеперішній настоятель парафії св. Олександра в Києві, призначений настоятелем в парафії св. Софії в Житомирі.
О. кан. Віктор Маковський, дотеперішній настоятель парафії св. Софії в Житомирі, призначений настоятелем в парафії св. Вацлава в Житомирі.
О. Роман Савицький, дотеперішній настоятель парафії бл. Гонората в Коростені, призначений настоятелем в парафії св. Варвари в Бердичеві.
О. пр. Людвік Камілевський, дотеперішній настоятель парафії св. Вацлава в Житомирі, призначений резидентом в парафії св. Варвари в Бердичеві.
О. Роман Безшкурий, дотеперішній настоятель парафії в м. Боярка, призначений настоятелем в парафії в м. Нова Борова.
О. Григорій Рассоленко, дотеперішній вікарій парафії св. Варвари в Бердичеві, призначений настоятелем парафії в м. Боярка.
О. В’ячеслав Коневський, дотеперішній настоятель парафії в с. Рихальське, призначений настоятелем парафії св. Йоана Павла ІІ в Ворзелі.
О. Ігор Скомаровський, дотеперішній настоятель парафії в м. Олевськ, призначений духівником в Вищій Духовній Семінарії в Ворзелі.
О. Віталій Бартков’як, дотеперішній настоятель парафії св. Варвари в м. Бердичів, призначений настоятелем парафії в м. Олевськ.
О. Анатолій Монжеєвський, дотеперішній настоятель парафії в м. Радомишль, призначений настоятелем парафії в м. Біла Церква.
О. Станіслав Інжеєвський, дотеперішній настоятель парафії св. Анни в м. Тальне, призначений настоятелем парафії св. Олександра в м. Київ.
О. Віталій Квапіш, дотеперішній вікарій парафії св. Олександра в м. Київ, призначений настоятелем парафії в м. Коростень.
О. Олег Козаченко, дотеперішній настоятель парафії в м. Черняхів, призначений настоятелем парафії в м. Макарів.
О. Юрій Бугаєнко, дотеперішній настоятель парафії в м. Іршанськ, призначений настоятелем в парафії в с. Михайлівка.
О. Олег Гнатюк, дотеперішній настоятель парафії в м. Нова Борова, призначений настоятелем в парафії  в м. Радомишль.
О. Леон Ліпецький, дотеперішній настоятель парафії в Черкасах, призначений настоятелем в парафії  в м. Рихальськ.
О. Олександр Гурський, призначений настоятелем  парафії в м. Черкасах.
О. Віталій Потемковський, дотеперішній настоятель парафії в Михайлівці, призначений настоятелем в парафії  св. Анни в м. Тальне.
О. Сергій Серебровський, дотеперішній настоятель в парафії м. Брусилів, призначений вікарним священиком в парафії св. Варвари в Бердичеві.
О. Павло Щука, призначений вікарним священиком в парафії св. Софії  в Житомир.
О. Юзеф Костевський, призначений вікарним священиком в парафії св. Олександра в м. Київ.
О. Віктор Симон, дотеперішній вікарій в парафії св. Олександра, призначений вікарним священиком в парафії св. Вацлава в Житомирі.
О. Сергій Каганович, дотеперішній вікарій в парафії Христа Царя в м. Новоград- Волинський, призначений вікарним священиком в парафії св. Олександра в м. Київ.
О. Андрій Педай, призначений вікарним священиком в парафії св. Олександра в м. Київ.
О. Ярослав Котвицький, дотеперішній вікарій в парафії св. Вацлава в Житомирі, призначений вікарним священиком в парафії м. Коростень.
О. Анатолій Добржанський, дотеперішній настоятель парафії в м. Макарів, призначений вікарним священиком в парафії св. Анни в м. Малин.
О. Павло Білошицький, призначений вікарним священиком в парафії Христа Царя в м. Новоград- Волинський.
О. Альберт Гаспарян, призначений вікарним священиком в парафії м. Черкаси.
О. Віталій Умінський, від жовтня 2018 року розпочинає заочне навчання в КЛУ.

Дякуючи Отцям за їх служіння, бажаємо наснаги та щедрих дарів Духа Святого на виконання нових завдань.

Джерело: Київсько-Житомирська дієцезія
Новини з України Перші обіти у Згромадженні сестер святого Йосифа де Сен-Марк 2 липня три новички сестер Святого Йосифа де Сен-Марк, після успішного завершення періоду приготування, стали офіційними членами Конгрегації. Мешко Одріка, Гофрик Юстина та Ханик Божена склали свої перші обіти Господу.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.