Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » На Личаківському цвинтарі у Львові запалили тисячі лампадок. Фото з дрона

На Личаківському цвинтарі у Львові запалили тисячі лампадок. Фото з дрона

У мережу виклали фото Личаківського цвинтаря з тисячами вогників.
Про це повідомляє 032.ua.

Результати фотозйомки Личаківського цвинтаря з висоти пташиного лету вчора, 1 листопада, оприлюднили на своїй сторінці у Фейсбуку учасники команди Dronevision.


Щороку на спрмин Усіх Святих Генконсульство Польщі у Львові проводить акцію «Світло пам'яті». Цього дня на Личаківському цвинтарі запалюють 30 тисяч свічок і лампадок на всіх могилах і склепах. 



Фото Мар'яна Боровця
Молитва за померлих на Волині Листопад – час, коли Господь обдаровує нас особливою можливістю допомогти нашим померлим, молячись та жертвуючи Месу за них. Відвідуючи на кладовищах могили близьких і дорогих нам людей, вшановуємо їхню пам’ять. «Цвинтар – це, за словами єпископа Віталія Скомаровського, сказаними у суботу, 3 листопада 2018р., на кладовищі у с. Гаразджа, що поблизу Луцька, — також місце роздумів над власним життям». Тут, у найбільшому місці поховання лучан, зібралися на поминальну Святу Літургію віряни на чолі з ординарієм Луцької дієцезії єпископом Віталієм Скомаровським та настоятелем Луцької кафедральної парафії свв. Апостолів Петра і Павла о. кан. Павлом Хом’яком й вікарієм о. Романом Власюком.
Новини з України Спомин Усіх Святих у Новій Боровій на Житомирщині Розспівані та спраглі святості діти з парафій Нової Борової й Іршанська врочисто переживали День Усіх Святих. Настоятель цих парафій, отець Роман Безшкурий, підготував свято з батьківською допомогою. Метою заходу було познайомити дітей з біографіями святих і з самою ідеєю святості.