Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Річниця введення мощей святої Фаустини Ковальської у Львові

Річниця введення мощей святої Фаустини Ковальської у Львові

У суботу, 3 листопада, в парафії Божого Милосердя у Львові відсвяткували першу річницю введення мощей святої Фаустини Ковальської та відкриття парафіяльної світлиці.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

До парафіяльної спільноти завітали семінаристи й наставники з Вищої духовної семінарії у Брюховичах. Святкову Літургію очолив ректор семінарії отець Петро Бжеський, а проповідь виголосив префект отець Петро Дохтич. Він нагадав про те, який важливий дар священства, і закликав молитися про добрі покликання і в намірах тих, хто зараз готується до священицької місії.

Після Євхаристії святкували на парафіяльному подвір’ї. Серед розваг були виступи талановитих дітей і молоді, а також концерт семінарійного гурту «Клерик Бенд», який прикрасив свято співом і щирими історіями про шлях до священства.

Новини з України У Львівській катедрі дякували за дар 25 років служіння сестер Антоніни та Ґражини зі Згромадження святого Йосифа 19 березня, в урочистість святого Йосифа, Обручника Пресвятої Діви Марії, у Львівській катедрі на спільну молитву подяки численно зібралися сестри зі Згромадження святого Йосипа зі Львова, Стрия і Брюховичів.