Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів України
» » » У Бердичеві відбулися реколекції для дівчат на тему «Куди йдеш?»

У Бердичеві відбулися реколекції для дівчат на тему «Куди йдеш?»

З 23 до 25 лютого, посеред Великого Посту й лютих морозів, у Бердичеві в домі сестер Згромадження Святої Терези від Дитяти Ісуса (терезіянок) тривали реколекції для дівчат на тему «Куди йдеш?»

У цей благословенний час реколекцій учасниці прислухалися до слів Біблії й папи Франциска на Великий Піст, розігріваючи любов’ю молоді серця.


За заступництвом могутнього опікуна, святого Петра, дівчата запитували себе, куди йдуть, і під натхненням Святого Духа шукали відповіді на це запитання.


Хоча зараз, коли все довкола таке швидкоплинне, це запитання може здатися банальним і недоречним, якщо замислитися над ним хоч на хвилину, зрозуміємо, що кожне живе людське серце безперестанно шукає відповіді: а справді, куди ми йдемо?

Отож, як добрі діти Божі, учасниці відклали всі справи на потім і віддали час Господові, просячи допомогти в пошуках Його волі щодо свого життя та Його доріг, які непомильно ведуть до Неба.


Ісус сказав: «Шукайте, і знайдете, стукайте, і вам відчинять». Напевно знаємо, що час, відданий Богові, ніколи не змарнований, а молитви ніколи не залишаються без відповіді, і віримо, що Господь Сам попровадить нас найкращою для нас дорогою й обдарує потрібними благодатями на шляху до святості, до обіймів люблячого Бога Отця.

Сестра Каміла Дзісь CST

За темою:
Спогади, які залишаються у серцях
Ось він – маєш твоє...
Реколекції з батьками святої Терези від Дитяти Ісуса