Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Реліквії святого Йоана Павла ІІ для польської католицької місії в Німеччині

Реліквії святого Йоана Павла ІІ для польської католицької місії в Німеччині

У другу неділю Великого Посту, 25 лютого 2018 року, спільнота польської католицької місії у Вупперталі відзначала урочистість передання реліквій святого Йоана Павла ІІ, отриманих від архієпископа Мечислава Мокшицького. Митрополит Львівський звершував Євхаристію у храмах святого Антонія у Вупперталі, святого Михаїла в Золінґені й у соборі Пресвятої Діви Марії в Невіґесі.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Під час першої Меси архієпископ прочитав акт передання реліквій і вручив їх настоятелю місії отцеві Славоміру Надобному SChr, який із великою вдячністю прийняв цей дар для прихожан храмів святого Антонія у Вупперталі, святого Михаїла в Золінґені та собору Пресвятої Діви Марії в Невіґесі.

Архієпископ Мечислав Мокшицький у слові до вірних розповів про святого Йоана Павла ІІ як про свідка віри, який закликає нас подбати про особисту святість.

Для Митрополита Львівського візит до польської католицької місії був також шансом поспілкуватися з вірними. Попри насичений графік душпастирських обов’язків, була нагода для зустрічі з хором «Benedictus», який супроводжував співом Літургію, і з парафіяльною радою, яка приготувала почастунок у приміщенні місії.

У Золінґені після Євхаристії архієпископ мав розмову з представником єпископської курії в Кьольні, паном Маркусом Гееґом, який працює у відділі зі справ душпастирства іноземців на території місцевої дієцезії.

Спільнота польської католицької місії у Вупперталі вдячна священикам, черницям і всім вірним за урочистість подяки Богові за дар святого Йоана Павла ІІ. Нехай він супроводжує всіх у зростанні до святості.

За темою:
Архієпископ Мечислав Мокшицький відвідав курію РКЦ в Кельні
Архієпископ Мечислав Мокшицький передав реліквії св. Йоана Павла ІІ для провінційного дому Сестер Служебниць Непорочної Діви Марії в Кельні
Розпочався візит архієпископа Мечислава Мокшицького до Німеччини
Новини з України Мінкульт планує відреставрувати костел св. Миколая Міністерство культури, молоді та спорту в 2020 році планує відреставтувати 5 архітектурних об’єкти за 114 мільйонів гривень. Зокрема, й костел святого Миколая у Києві, пише LB.ua з посиланням на заступницю голови міністерства Світлану Фоменко.