Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів України
» » » Завершення реколекцій і зустріч настоятелів парафій з єпископом

Завершення реколекцій і зустріч настоятелів парафій з єпископом

Завершення реколекцій - це час і можливість зробити підсумки, переглянути своє життя та служіння, перегорнути сторінку і з новими силами крокувати далі.
І в цьому крокуванні не загубити Господа у своєму житті, а з новими силами ще ревніше служити Йому. Саме до такого крокування заохочував зібраних під час щорічних реколекцій єпископ Віталій. Близько 70 священиків взяло участь у своїх щорічних духовних практиках. Вони 5 днів роздумували над Словом Божим і перебували у молитві.


«Узріти неосяжне в ключовому моменті... Як важливо побачити те, чого інші не бачать. Побачити дію Бога в щоденному житті. Чи пам’ятаєш, що твій священицький одяг під час Святоі Меси, є промовистим знаком? Це одяг нашого (священицького) повноваження, отриманого від Господа в дарі священицьких свячень. ... Пророцьке служіння не може бути служінням у відірвані від спільноти.. Правдива натура пророцтва- це знаходити нові шляхи. Нові шляхи у служінні, у розвитку» - так звучали слова єпископа під час Святої Меси на закінчення реколекцій у Зарічанах.


На завершення, відбулась вже традиційна зустріч всіх настоятелів дієцезії зі своїм єпископом. Була нагода обговорити поточні та актуальні питання, представити новий сайт дієцезії та заохотити до діалогу та співпраці.







Нехай ця спільна зустріч приносить плоди на щодень у кожному місці нашої дієцезії.

Джерело - Київсько-Житомирська дієцезія

По темі:
У Брюховичах говорили, як допомагати будувати щасливі родини
Реколекції на Фонтанці (Одеса)
День Зосередження для духовенства у динаміці lectio divina
Новини з України Домініканське душпастирство в Києві: дарування себе в любові наречених 3 лютого учасники душпастирської зустрічі в Інституті святого Томи Аквінського в Києві присвятили ще один вечір роздумам про те, що таке любов, зосередившись під проводом отця Ігоря Гнюса ОР на темі «Любов наречених».