Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Реколекційний день для дівчат у Луцьку: «Зірка – провідник до Ісуса»

Реколекційний день для дівчат у Луцьку: «Зірка – провідник до Ісуса»

15 січня 2019 року в монастирі сестер терезіянок у Луцьку відбувся реколекційний день для дівчат із парафії святих апостолів Петра і Павла: «Зірка – провідник до Ісуса».
Як повідомляє Луцька дієцезія, у ньому взяли участь вісім дівчат.

Під час першої частини зустрічі учасниці розповідали, хто був їхньою зіркою, яка привела їх до Ісуса, яким був цей шлях, які особливі моменти на ньому трапилися. Після обіду на дівчат чекав майстер-клас із виготовлення зірки з різнокольорових ниток. Це бело непросте завдання, яке вимагало терпеливості й ретельності. Працюючи, дівчата слухали конференцію про красу жінки, а згодом, поділившись на дві вікові групи, роздумували, якою зіркою є кожна з них, яка їхня краса, чи не затіняє собою друзів. Відображенням краси кожної із дівчат стала хустина, із якою вони гармонійно танцювали у колі або у парі.

Вершиною дня була Євхаристія у храмі, якій передували адорація Пресвятих Дарів і розарій. Ординарій Луцької дієцезії єпископ Віталій Скомаровський у проповіді зауважив, що збираємося сьогодні у храмі, як колись молодь із єзуїтського колегіуму, що стояв поряд. Приходимо до Ісуса, Який лікує нас і допомагає у різних потребах. Потрібно лише прийти до Нього й довіритися Йому.

Сестра Боніфація Сьліжевска CST