Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » День Незалежності Польщі у «Творчій майстерні» при парафії святого Миколая в Кам’янському

День Незалежності Польщі у «Творчій майстерні» при парафії святого Миколая в Кам’янському

Щосуботи діти різного віку – як із парафії, так і з-поза неї – приходять до «Творчої Майстерні», що вже третій рік працює при парафії святого Миколая.
10 листопада 2018 року тут відбулося невеличке свято – Польща завітала на заняття. Головною темою зустрічей було знайомство з одним із найважливіших для кожного поляка свят – Днем Незалежності Польщі, який припадає на 11 листопада. Цього року польський народ святкує 100 років Незалежності.




Старші діти виготовляли прапорці Польщі та «миколайчиків», а молодші робили біло-червоних янголят.

Дітлахи з задоволенням приходять не тільки на майстерню, де можуть цікаво й корисно провести час, а й охоче відвідують уроки польської та англійської мови.



1 комментарій
Лев
Додав Лев
"День незалежності Польщі" отак святкують... в Україні... ------
Іншими словами, з цих юних дітлахів ВІДВЕРТО виховують патріотів ніяк не України, а СУСІДНЬОЇ держави!!! Я ще раз переконуюся, що РКЦ в Україні - це, принаймні, ЗНАЧНОЮ мірою, а надто у порівняно невеликих містах і містечках, по суті (де-факто), ДУХОВНО-МЕНТАЛЬНА "5 колона" цієї держави... І чим - і якраз у цьому контексті - вона набагато краща за сумновідому і теж - ДУХОВНО-МЕНТАЛЬНУ "5 колону" північно-східного агресора?! ------ І куди тільки дивиться СБУ?!