Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Архієпископ Мечислав Мокшицький побував із душпастирським візитом на Сардинії

Архієпископ Мечислав Мокшицький побував із душпастирським візитом на Сардинії

З 20 до 21 жовтня голова Конференції римсько-католицьких єпископів України митрополит Львівський Мечислав Мокшицький побував із душпастирським візитом на Сардинії (Італія) в архідієцезії Орістано.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

З нагоди 40-ї річниці вибору кардинала Кароля Войтили Папою та літургійного спомину святого Папи Римського (22 жовтня) митрополит Мечислав Мокшицький очолив урочистості в Сардинії й дав свідчення про святість життя Йоана Павла.

20 жовтня архієпископ провів Месу та виголосив проповідь у парафії св. Софії, діви і мучениці, в Сан-Веро-Міліс. У неділю, 21 жовтня, він очолив Службу Божу та виголосив проповідь у парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії в Сенеге, а після обіду переказав реліквії до катедри Успіння Пресвятої Діви Марії в Орістано.

Новини зі світу Папа: Богопосвячена особа перебуває в серці Бога і народу Останнім етапом Апостольської подорожі Папа Франциска на Мадагаскар стала зустріч зі священиками, богопосвяченими особами і семінаристами, яких він заохотив не дозволити, аби у них викрали місіонерську радість.