Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів України
» » Запрошення на паломництво до Снятина на могилу блаженної Марти Вєцкої

Запрошення на паломництво до Снятина на могилу блаженної Марти Вєцкої

Вікентійська родина запрошує на IX паломництво до могили бл. Марти Вєцкої, яке відбудеться 26-27 травня 2018 р. у м. Снятин, Івано-Франківської області. Цьогоріч святкуємо десяту річницю беатифікації блаженної Марти Вєцкої. Тема паломництва: «Молитися. Приймати. Виходити».
           

Якщо ви вирішили взяти участь у паломництві й хочете поїхати з групою, – до 10 травня зателефонуйте сестрі Марті Мешко (097 486 90 80) або сестрі Барбарі (098 258 83 35).

Також на паломництво можна приїхати самостійно.

Більше інформації про паломництво та про життя блаженної Марти знайдете на веб сторінці www.svincent.org

У неділю, 27 травня, о 10:30 на Радіо Марія відбудеться трансляція Служби Божої зі Снятина.

Довідка про блаженну Марту Вєцку:
Блаженна Марта Вєцка жила й працювала в місті Снятині. Через її заступництво багато людей отримало благодать зцілення, навернення. Вона відважно присвятила життя служінню ближнім. Її могилу відвідують люди різних віросповідань.

Блаженна Марта Вєцка, як сестра згромадження Дочок Милосердя, піклувалася про хворих. Останнім місцем служіння сестри Марти став Снятин Івано-Франківської області. Там вона віддала своє життя за іншу людину. Блаженна Марта похована на снятинському цвинтарі, поблизу каплички шанованого нею святого Йоана з Непомук. Днями минає рівно 10 років з беатифікації сестри Марти Вєцкої. Близько тисячі паломників з України та гості з інших країн у ці дні приїдуть помолитися на могилі блаженної.
Оголошення Запрошуємо на Фатімські урочистості до Довбиша У травні в санктуарії Божої Матері Фатімської в Довбиші на Житомирщині ми традиційно святкуємо річницю об’явлень Матері Божої у Фатімі. Запрошуємо вас, дорогі душпастирі, сестри та вірні, спільно пережити цю урочистість і цього року – в суботу, 12 травня.