Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Перше Причастя в парафії святого Олександра в Києві

Перше Причастя в парафії святого Олександра в Києві

22 квітня в конкафедральному храмі святого Олександра в Києві відбулося свято Першого Святого Причастя для групи з 25 дорослих осіб, катихизація яких розпочалася ще на початку жовтня. 
Про це повідомляє Київсько-Житомирська дієцезія.

На цей особливий і радісний день усі чекали з хвилюванням. Людина, яка задумується про своє життя, прагне віднайти духовну дорогу, внутрішній діалог з Богом. Кожен із нас ішов до цього радісного дня власним шляхом, та, з ласки Господа, вийшов на дорогу, яка веде до Творця. Сьогодні Ісус відкрив для нас початок нового етапу духовного життя. Ми щиро вдячні Богу за цей безцінний дар Його Сина, за Його постійну присутність серед нас.

Особливо складаємо подяку єпископу Віталієві Кривицькому, настоятелю Віталієві Безшкурому й усім священикам, за посередництвом яких Ісус щодня приходить на вівтар і до людських сердець, пробачає гріхи. Дякуємо, що уділили нам Таїнства Покаяння та Євхаристії.

Щиро дякуємо сестрі Людмилі й сестрі Агаті, які готували нас до цього радісного дня і завжди знаходили потрібні слова, щоб ми відчули Божу любов.

Дякуємо Господу за всіх людей, яких Він поставив на нашій дорозі, щоби вказували на дорогу до Нього.

Рудика Наталія

За темою:
День спільноти Домашньої Церкви Руху «Світло-Життя» парафії святого Олександра в Києві
Великодній ранок у парафії cвятого Олександра в Києві
День зосередження для хору парафії св. Олександра в Києві