Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Спільне прославлення Воскреслого Христа в Олевську

Спільне прославлення Воскреслого Христа в Олевську

В Олевську на Житомирщині на головній площі міста зібралося чимало християн, аби разом прославити Воскреслого Христа. На площі міста були різні конфесії: католики, православні українського та московського патріархату, протестанти ‒ разом сім церковних християнських спільнот.
Про це повідомляє Київсько-Житомирська дієцезія.

Дійсно відчувалося свято: усі по черзі виступали зі своїми настоятелями, прославляли піснями та словами нашого Господа, який помер за наші ж гріхи та Воскрес із мертвих! Ми повинні це завжди пам’ятати та знати, що Господь любить кожного з нас, і Він чекає нашого навернення.
Дуже приємно вшановувати та прославляти Воскреслого Ісуса разом з увсіма. Хоча католики відзначали свято ще тиждень тому, вони підтримали ініціативу, щоби прославити Господа! Можна уявити, як було б добре, якби всі святкували водночас! Можливо, колись так і буде.

Будемо сподіватися, що розпочата традиція прославлення Господа Ісуса в Олевську буде й надалі тривати щороку, бо ми всі ‒ одна велика християнська родин, діти одного Бога! На все місто лунали слова: «Христос Воскрес ‒ Воістину Воскрес»!

Аліна Павлушенко

За темою:
Великопісні реколекції в Олевську
Святкування Різдва Христового в Олевську
Парафіяльне свято Воздвиження Всечесного Хреста у м. Олевськ