Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » День зосередження для семінаристів Вищої духовної семінарії Святого Духа в Городку на Хмельниччині

День зосередження для семінаристів Вищої духовної семінарії Святого Духа в Городку на Хмельниччині

Людина, якій Бог відкриває Себе і Свою волю в містичних явищах, не здатна охопити, осягнути й виконати все це самотужки. Тим паче, що її дар – це надбання всієї Церкви, і саме Церква в особі своїх пастирів покликана оцінити цей дар і підтримати Божого обранця. Нерідко люди, що мають такий дар, стикаються зі скептицизмом, заздрістю та глузуванням. Але Господь не залишає Своїх обранців без підтримки – Він посилає їм духовного наставника, сповідника, сподвижника, який часто всупереч сформованій думці світу мудро вслухається в Божий голос, що промовляє вустами містика, і ніжно, як Ісус, скеровує його душу.
Як пише сайт Вищої Духовної семінарії Святого Духа, для святої Фаустини Ковальської, яку Господь обрав для поширення культу Свого Милосердя, такою людиною був отець Михайло Сопочко. Без його підтримки й активної участі, можливо, не був би написаний відомий образ Ісуса Милосердного, щоденник святої Фаустини Ковальської та не була б заснована Конгрегація Сестер Ісуса Милосердного, про створення якої просив сестру Фаустину Ісус.

Саме з особою блаженного отця Михайла Сопочка під час дня зосередження, який відбувся у Вищій духовній семінарії Святого Духа 15 квітня 2018 року, семінаристів ознайомив о. Домінік Яцков. Під час надзвичайно глибоких конференцій кожен міг, вдивляючись у яскраву постать блаженного о. Сопочка, роздумувати про те, який має бути справжній духівник, й у щирій молитві просити Милосердного Ісуса, аби через майбутній дар священства, до якого Він кличе нас, ми могли привести до Його Милосердя багато заблукалих душ.

За темою:
Титул магістра: 8 років за 2,5 години. Кам'янець-Подільська дієцезія
Городок: музичний майстер-клас у рамках приготування до ДДМ


Новини з України Молімося за парафію у Брюховичах, що постраждала від пожежі Як вже повідомлялося, 3 грудня у парафії під Львовом сталась пожежа. Отець В'ячеслав Гриневич SAC, який здійснює служіння делегата провінціала отців паллотинів, дякує за молитовну підтримку та просить про подальшу молитву в намірі відновлення знищеної святині. 
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.