Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » ХСП дякує жертводавцям за допомогу в придбанні матеріалів для завершення ремонту в дитсадочку прифронтового Виноградного

ХСП дякує жертводавцям за допомогу в придбанні матеріалів для завершення ремонту в дитсадочку прифронтового Виноградного

Християнська Служба Порятунку дякує жертводавцям за допомогу в придбанні матеріалів для завершення ремонту в дитячому садочку «Лелека» прифронтового села Виноградне.
Вихователі та батьки дітей були дуже вдячні за надану допомогу, оскільки зараз в садочку проходить ремонт й не вистачало коштів для його завершення.
Незважаючи на ремонт та літню пору, ХСП не припиняє проводити творчі заняття для малечі.Вікторія Щербакова з м. Роздільна парафія Божого Милосердя та Євген Лісіцький з Києва Святошинської парафія Воздвиження Хреста Господнього допомагали служителям ХСП бавити дітей.
Розповідає Вікторія:
«Розпочавши з гімнастики і танців, далі ми перейшли до ігор, пісень, малювання на асфальті й навіть невеличкої постановки спектаклю «Колобок».
Діти з радістю поспівали пісні під гітару й спробували себе в ролі героїв казки. Під кінець кожен отримав подарунок на пам’ять у вигляді м’якої іграшки, яку мусив сам знайти під час гри «Знайди скарб».Це була не така легка задача, оскільки іграшки були сховані в різних кутках на майданчику дитячого садочку. Але всі виконали завдання і з задоволенням побігли далі гратися зі своїми новими подарунками. Час промайнув непомітно й весело і приніс багато вражень від спілкування з дітьми».
Далі – діти, які на мить забули про війну.
Джерело - Християнська служба порятунку

По темі:
Акція «Папа для України» забезпечила питною водою дитячі медичні заклади Лисичанська
«Без вас Церква почувається неповноцінною», – Апостольський Нунцій до католиків Донеччини та Луганщини
І сказав Ісус: там, де двоє чи троє зберуться в Моє Ім’я, там і Я (Християнська Служба Порятунку)
Новини з України Молитва за померлих священиків під час деканальної зустрічі у Баранівці У вівторок, 30 жовтня 2018 року, в парафії святого Станіслава Костки у Баранівці на Житомирщині зустрілися для спільної молитви, обговорення нагальних питань і перебування у братерській атмосфері священики з парафій Баранівського деканату Київсько-Житомирської дієцезії.