Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » «Єдність людей кордонами не поділити»: футбольний турнір та велопробіг Сарни-Дубровиця

«Єдність людей кордонами не поділити»: футбольний турнір та велопробіг Сарни-Дубровиця

Уже сьомий рік поспіль у місті Сарни 29 червня відбувався міжнародний турнір з міні-футболу, а днем пізніше, 30 червня, велопробіг Сарни-Дубровиця під гаслом «Єдність людей кордонами не поділити». Організаторами, як завжди, виступили парафія Преображення Господнього та Громадська організація «Польсько-Українська дружба».
Про це повідомляє Луцька дієцезія.

Велопробіг розпочався від костелу Преображення Господнього у Сарнах і завершився в Дубровиці храмовим святом з нагоди урочистості святого Йоана Хрестителя.

Намолодшій учасниці велопробігу, Вікторії, виповнилося 9 років, а одного з велогонщиків не зупинила навіть загіпсована нога. Усього взяли участь близько 25 чоловік різного віку, на своїх «великах». Активну участь брав також настоятель парафії у Сарнах, отець Владислав Лукасевич SAC.

Під час відпустової урочистості відбулася ще одна визначна подія: один з молодших парафіян прийняв Перше Святе Причастя.
Новини з України Храмове свято Пресвятого Серця Ісуса у Ківерцях У п’ятницю після неділі Пресвятої Трійці Римо-Католицька Церква відзначає урочистість Пресвятого Серця Ісуса Христа. Тож костел у місті Ківерці під Луцьком, який присвячений Серцю Христовому, 28 червня святкував храмовий празник.