Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Пасхальне вітання голови Конференції єпископів РКЦ в Україні єпископа Броніслава Бернацького

Пасхальне вітання голови Конференції єпископів РКЦ в Україні єпископа Броніслава Бернацького

Звертаюся до вас, католиків латинського обряду і не тільки католиків, а й до всіх християн в Україні, бо через тиждень буде Великдень і в християн східного обряду. Всі ми, християни, повинні святкувати Великдень з великою побожністю, з глибокою вірою.
Ще в цьому періоді Великого Посту будемо просити Господа Бога, щоби ми могли приготувати наші серця, своє сумління до того свята Великодня, яке приносить нам радість. Не тільки наші вуста співають: «Веселий нам день настав чи веселе Алілуя», але і серце наше повинно радіти з цього всього, що ми є християни і це свідчимо.

Коли Україна стала незалежною, коли є демократія, коли є свобода релігії, просімо Господа Бога, щоби ми використали цей момент і щоби своїм прикладом, своєю молитвою, своїм добрим життям дали приклад тим, хто ще шукають Бога, які ще не віднайшли, щоби всі навернулися. Щоби були, як одна родина. Тим більше, що в Римсько-Католицькій Церкві в Україні цей рік проголошено Роком Святої Родини. Щоби ми вчилися від Святої Родини мудрості, віри і взаємної любові. Якщо буде така любов і буде віра міцна, то буде і мир в Україні, якого бажаю для всієї України.

Хай Господь Бог зішле нам мир, спокій і злагоду для України. Всього найкращого вам на Великдень! Веселого Алілую!

Христос Воскрес!
19 комментарі]ів
canadian online pharmacy
Додав
WimIdoda
Додав
bactrim prices
LisaIdoda
Додав
BooIdoda
Додав
AshIdoda
Додав
backtim antibioticsonline.com hydrochlorothiazide 12.5 mg atarax 10mg
TeoIdoda
Додав
30 mg buspar

buspar medication azithromycin 500 mg daily motilium otc uk tadalafil 20 mg tablet cost online tadalafil us sildenafil 50 mg
IvyIdoda
Додав
prednisone 20mg motilium medicine cafergot medication retin a cream cost metformin online purchase colchicine price comparison allopurinol price in india ventolin medicine ventolin hfa inhaler lisinopril 20 mg brand name metformin 397 pill doxycycline 100mg generic lexapro 10 mg azithromycin usa clomid online canada online allopurinol levitra 20 mg fluoxetine buying online stromectol cheap propecia online canada