Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів України
» » Великопісні реколекції Lectio Divina в Києві

Великопісні реколекції Lectio Divina в Києві

17 березня 2018 року, з 10:00 до 20:00 в каплиці Інституту релігійних наук св. Томи Аквінського (м. Київ, вул. Деревлянська, 13) триватимуть великопісні реколекції.
Будемо читати й роздумувати над фрагментом із книги пророка Осії: «Попроваджу її до пустині, і буду говорити до серця її» (Ос 2, 14).

Ведучий: о. Андрій Камінський ОР – римо-католицький священик, монах-домініканець, викладач теології духовного життя в Інституті релігійних наук св. Томи Аквінського.

Зустріч відбуватиметься в каплиці Інституту релігійних наук св. Томи Аквінського за адресою: м. Київ, вул. Деревлянська (Якіра), 13.

Просимо з собою мати Біблію (нотатник, ручку за бажанням).

Для участі в заході попередня реєстрація обов'язкова! Контактна особа Ірина Дідушко: (098) 024 81 26, (099) 212 85 76, [email protected]

Вартість участі – 100 грн.

Сторінка події на Фейсбуку.

За темою:
Анонс «Реколекції Пустині» у Красилові
Дні зосередження Lectio Divina у Хмельницькому
Великопісні реколекції в Олевську
Новини з України / Оголошення Хресна дорога в Шаргороді Мороз і сніг у п’ятницю, 2 березня, не стали перешкодою парафіянам святого Флоріана в місті Шаргород на Вінниччині, які традиційно протягом Великого Посту, щоп’ятниці проводять молебень Хресної Дороги уздовж шляху до новозбудованих каплиць за містом.