Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів України
» » » Домініканська школа віри про євангелізацію

Домініканська школа віри про євангелізацію

25 листопада відбулася ще одна зустріч Домініканської школи віри в Харкові. Цього разу лекцію прочитав отець Микола Лучок ОР, який служить душпастирем молоді та реколекціоністом у Хмельницькому. Його темою стала євангелізація як дорога до повноти життя. Лекція отця Миколи грунтувалася на Ісусовій притчі про сіяча.


Євангелізація – це зустріч із Господом Ісусом, Особою, Яка приносить людині Добру Новину. Спираючись на притчу про сіяча, учасники школи розмірковували, як Добра Новина реалізується в людському житті. Це шлях, яким людина проходить через етап навернення, очищення і визволення від усього того, що заважає їй жити у глибокій близькості, єднанні з Богом, тобто бути євангелізованою. Якщо ці близькі стосунки плекати, вони приносять плоди в нашому житті.


Завершилася Школа віри Святою Месою.


о. Маріуш Возняк ОР
Фото: о. Маріуш Возняк ОР


Новини з України Хода Трьох царів у Житомирі Близько тисячі людей зібралося біля храму Божого Милосердя в Житомирі, щоби пройти у процесії з Трьома царями та поклонитися новонародженому Господу. Добра традиція повторюється вже вчетверте. І з кожним роком відважних стає дедалі більше. Відважних – адже, аби свідчити про віру, показувати своє християнство в дії, потрібна неабияка мужність.