Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Похорон святої пам'яті Станіслава Фритка, батька отця Мечислава, настоятеля у Стрілецькому на Львівщині

Похорон святої пам'яті Станіслава Фритка, батька отця Мечислава, настоятеля у Стрілецькому на Львівщині

У четвер, 8 березня, о 14:00 у парафіяльному храмі Покрови Матері Божої у Камені біля Кракова відбувся похорон Станіслава Фритка, батька отця Мечислава Фритка, настоятеля у Стрілецькому на Львівщині. Похоронну месу очолив єпископ-помічник Львівської архідієцезії Леон Малий.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

На початку Меси були прочитані листи співчуття від архієпископа Марка Єндрашевського, Митрополита Краківського, й архієпископа Мечислава Мокшицького, Митрополита Львівського. Проповідь виголосив отець Тадеуш Касперек, настоятель і декан у Вадовіцах. Співслужили численні священики зі Львівської та Краківської архідієцезій і з Бєльсько-Живєцкої дієцезії.

В останню дорогу, крім родини, покійного провели парафіяни з України та Польщі, серед яких душпастирював отець Мечислав Фритек. Після Меси тіло покійного було поховали на парафіяльному кладовищі в Камені.

о. Андрій Пеканець

За темою:
Похорон отця Юзефа Чарніка
Похорон Галини Скиби
Похорон Михайла Дерунова
Новини з України У Брюховичах розпочалося 52-ге засідання Конференції єпископів РКЦ в Україні У вівторок, 26 березня 2019 року, у Брюховичах на Львівщині вечірнею, яку очолив голова Конференції єпископів РКЦ в України єпископ Броніслав Бернацький, розпочалося 52-ге пленарне засідання Конференції.