Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Триває Київське паломництво до Бердичева

Триває Київське паломництво до Бердичева

У суботу 13 липня від парафії Воздвиження Святого Хреста у Києві стартувало найдовше паломництво з Києва до Бердичева. Тривалість паломництва - 7 днів. Кількість учасників, які стартували з Києва - 50 осіб.
Про це повідомляє Київсько-Житомирська дієцезія.

14 липня у парафії Воздвиження Святого Хреста у Фастові, отець єпископ Віталій Кривицький зустрів паломників, які вже другий день прямують до Всеукраїнського санктуарія Матері Божої Святого Скапулярію.

Очолюючи Євхаристію Владика у своїй проповіді розповів про своє власне пережиття в паломництві в Зарваниці, переказуючи слова Блаженішого Святослава:«правдива боротьба відбувається в нашому серці». Для мене це було повернення до лінії зіткнення, а паломництво це чудовий час коли ми вийшли з дому і маємо можливість зрозуміти що деякі негаразди нашого життя є в іншому місці, в нашому серці, там де є зустріч з Божим Словом.

На кінець проповіді єпископ Віталій всіх запросив шукати і повертатися до цієї лінії зіткнення в нашому серці, тому що тільки там ми можемо почути насправді Бога і тільки там, будуть вирішуватися наші найважливіші питання. Нехай в цій подорожі ми відкриємо це бажання завжди занурюватися в серце, бо Господь хоче нас спасти.