Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Архієпископ Мечислав Мокшицький відвідав з душпастирським візитом Лондон

Архієпископ Мечислав Мокшицький відвідав з душпастирським візитом Лондон

З 23 по 24 листопада архієпископ, митрополит Львівський Мечислав Мокшицький відвідав з душпастирським візитом в парафії Христа Царя Всесвіту у Лондоні-Балхам.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія

У перший день свого перебування архієпископ Мечислав очолив вечір присвячений пам´яті Святого Йоанна Павла ІІ. Під час зустрічі із вірними архієпископ Мечислав поділився спогадами про життя і святість Папи Поляка.

У неділю, 24 листопада, архієпископ очолив святу Месу та виголосив проповідь з нагоди святкування Папського Дня в парафії Христа Царя Всесвіту у Лондоні-Балхам. Він також подякував настоятелю отцю прелату Владиславу Вишовадзкому та всій Польській Місії за підтримку та допомогу Львівській архідієцезії.
Новини зі світу Відбулася зустріч Міністра закордонних справ України та Секретаря з міждержавних відносин Апостольського Престолу У рамках участі делегації України у 26-му засіданні Ради Міністрів закордонних справ ОБСЄ Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко зустрівся із Секретарем з міждержавних відносин Апостольського Престолу Полом Річардом Галлахером.