Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Молитва до Пресвятої Богородиці Марії в чудотворній Казимирецькій іконі

Молитва до Пресвятої Богородиці Марії в чудотворній Казимирецькій іконі

Молитва до Пресвятої Богородиці Марії в чудотворній Казимирецькій іконі.
О наймилосердніша Пані і Володарко наша, поглянь милостивим оком на Твій вірний люд, який зі сльозами та невимовним зітханням горнеться до підніжків Твого вівтаря і молить Тебе вислухати та зглянутись – о Маріє, почуй і вислухай!
Передусім благаємо Тебе: візьми під свою опіку наш рідний край, Волинь, та всю нашу Батьківщину. Благоволи її зберегти у незалежності, спокої, благополуччі та силі, вбережи від мору, голоду, вогню і війни. А її дітям, підданим Твоїм, випроси у свого Сина згоду і єдність, збайдужілим – ревність, засмученим – розраду, заблукалим і грішникам – навернення, хворим – зцілення.
Вчини своїм могутнім заступництвом, щоб ми, об’єднані узами братерської любові, ще за життя тут, на землі, Синові Твоєму Ісусу Христу і Тобі, Маріє, завжди вірно служили, а після смерті, як слуги добрі та піддані Твої, навіки оточували Твій трон у небесах.
Душам же померлих випроси у Сина Твого вічне спочивання у місці слави і віковічного блаженства.
Просимо Тебе про це, возносячи серця, руки і очі, зрошені сльозами, і схиляючи низько голови перед Твоєю величчю, о Володарко, о Мати, о Покровителько, о Захиснице наша! Амінь.

Переклад українською Анатолія Оліха

Джерело: Луцька дієцезія