Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Різдвяна зустріч архієпископа Мечислава Мокшицького і скаутів з нужденними

Різдвяна зустріч архієпископа Мечислава Мокшицького і скаутів з нужденними

Архієпископ митрополит Львівський Мечислав Мокшицький і скаути з ГО «Скаутство Європи України» принесли вогник миру і заколядували для нужденних у стінах релігійної місії «Карітас-Спес» Львівської архідієцезії. На святковий обід зібралось близько 150 бідних людей.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

На початку зустрічі члени Скаутсвa в Україні передали вифлеємський вогонь митрополиту Мечиславу Мокшицькому. Це світло – символ добра, душевного спокою, любові до людей і світу, солідарності з усіма, особливо ж із тими, хто найбільше цього потребує – з убогими й бездомними.

Митрополит Мечислав Мокшицький привітав усіх присутніх із Різдвом Христовим. Він подякував директорові місії отцю В’ячеславові Дорошу, її працівникам, волонтерам і сестрам альбертинкам, які працюють у дієцезії й опікуються вбогими. Разом із працівниками «Карітасу» вони щодня, крім вихідних, готують і роздають 100 гарячих обідів для нужденних.

Зі вітальним словом звернувся також президент скаутів Юрій Зошій.

Усі мали змогу поділитися облаткою, скласти вітання одне одному, спільно поколядувати й почастуватися теплими стравами.

Бажаємо, щоб кожен відчув, що Бог є близько і перебуває з нами! Нехай кожен через вчинки милосердя відчує Його присутність і Божу Любов!
Новини з України Мадагаскар вітає Папу Франциска У п’ятницю, 6 вересня 2019 року, на землю Мадагаскару вдруге ступила нога Наступника святого Петра: після того, як цю країну 1989 року відвідував святий Йоан Павло ІІ, сюди прибув Папа Франциск, як «Сіяч миру та надії» (таким є гасло цього етапу 31-ї Апостольської подорожі).