Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » День спільноти Домашньої Церкви Руху «Світло-Життя» парафії святого Олександра в Києві

День спільноти Домашньої Церкви Руху «Світло-Життя» парафії святого Олександра в Києві

22 квітня в київській парафії святого Олександра відбувся День спільноти Домашньої Церкви Руху «Світло-Життя». Месу очолив ординарій Київсько-Житомирської дієцезії єпископ Віталій Кривицький, якому співслужив отець Віталій Квапіш, вікарій парафії. В урочистій Євхаристії поєдналися дві події: закінчення етапу євангелізації кола святого Франциска та кола святого Максиміліана Кольбе, а також закінчення етапу пілотування кола святого Йосифа й урочисте долучення представників цього кола до Домашньої Церкви.
Про це повідомляє Київсько-Житомирська дієцезія.

Учасники кіл святого Франциска та святого Максиміліана Кольбе після шести євангелізаційних зустрічей – а це піврічна формація – під час цієї Меси зачитали молитву, в якій визнали Ісуса Господом і Спасителем свого життя. Члени кола святого Йосифа тимчасом після півтора року формаційних зустрічей, на яких пізнали основи й методи формації в Домашній Церкві, висловили постанову приєднатися до родинної гілки руху «Світло-Життя». На знак цього з рук єпископа вони прийняли запалену свічку – символ Христа, нашого Світла і Життя.

Після Меси родини підготували агапу на подвір’ї храму, де й поділилися враженнями від Меси, тепло спілкуючись в атмосфері родини Руху «Світло-Життя».

Отець Віталій Квапіш
Фото: Михайло Яцко

За темою:
Дієцезіальний день спільноти Руху «Світло-Життя» в Бердичеві
43-тя Конгрегація відповідальних Руху Світло-Життя у Польщі
І Всеукраїнське паломництво спільноти дорослих «Дорогоцінна Перлина» руху «Світла Життя» до Матері Божої Бердичівської