Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » Інструкція про парафії – тепер і українською

Інструкція про парафії – тепер і українською

Католицький Медіа-Центр представляє Інструкцію «Душпастирське навернення парафіяльної спільноти на служінні євангелізаційної місії Церкви», яку цього року видала Конгрегація у справах духовенства. Видання доступне українською мовою. 
Душпастирське навернення – це одна з основних тем «нового етапу євангелізації», яку сьогодні покликана підтримувати Церква, аби християнські спільноти могли дедалі більше бути рушійною силою, яка веде до зустрічі з Христом.

Тому Святіший Отець запропонував: «Якщо щось і має породжувати у нас святий неспокій і турбувати наше сумління, то це, насамперед, факти, що дуже багато наших братів живуть позбавлені сил, світла та втіхи дружбиз Ісусом Христом, без приязної до них спільноти віри, без горизонтів сенсу та перспектив життя. Маю надію, що замість страху помилитися ми мали б більше боятися замкнутості у структурах, які створюють для нас ілюзію захищеності, приписів, які перетворюють нас на невблаганних суддів рутини, у якій ми почуваємо себе спокійно, поки назовні голодують безліч людей, а Ісус невпинно повторює нам: “Дайте ви їм їсти” (Мк 6, 37)».

Кому стане в нагоді це видання?


- духовенству, що прагне будувати живу парафіяльну спільноту, розпізнаючи знаки часу;

- богопосвяченим особам, які прагнуть відкрити красу парафіяльного служіння та співпрацювати з усіма членами Христового Тіла;

- катехетам та всім, хто бере участь у формації духовенства та мирян, аби могли здійснювати своє служіння креативно;

- членам парафіяльних спільнот та рухів, які хочуть ще більше пізнати вчення Церкви та будувати спільноту, яка живе Євангелієм та його проголошує;

- усім мирянам, яким не байдуже майбутнє Церкви та які прагнуть розкривати свої таланти для Божої слави та добра Матері-Церкви.

Нижче подаємо зміст Інструкції



Видання формату А5 нараховує 60 сторінок. Вартість - 40 грн + кошт пересилки

Інструкцію можна вже замовляти за тел.: 0979650794, [email protected] 


Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.