Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Британський маразм: вчителя відсторонили за те, що він назвав дівчинку дівчинкою

Британський маразм: вчителя відсторонили за те, що він назвав дівчинку дівчинкою

27-річний Джошуа Саткліфф, вчитель математики в англійській державній середній школі в Оксфордширі, потрапив в халепу через свою непідготовленість в сучасних «гендерних» питаннях.
У нього в класі виявилася дівчинка, яка вважає себе хлопчиком. Чіткий розум вчителя математики не зміг винести цієї невизначеності, і він вважав за краще називати «чи то хлопчика, чи то дівчинку» по імені, не вживаючи до неї займенники чоловічого роду.

Це було помічено як самою ученицею, так і батьками, які вирішили, що вчитель не надає їх «синодочці» належної гендерної поваги. Останньою краплею для них стала невинна фраза вчителя, який, дивлячись, як дитина-транссексуал вирішує складне завдання разом з подругою, сказав: «Відмінна робота, дівчатка».

Дівчинка, яка вважає себе хлопчиком, поскаржилася батькам, а ті, в свою чергу, подали скаргу в шкільну адміністрацію на вчителя, звинувачуючи його в «місгендерінгу» (зверненні до людини не в тому роді, в якому вона сама вважає за краще).

Вчителя відсторонили від роботи і викликали на дисциплінарне слухання, на якому буде розглядатися питання про його звільнення.

Сам Саткліфф шокований тим, що відбувається і ставленням шкільної адміністрації до працівників, повідомляє англійське видання «Дейлі мейл». Він визнає, що, будучи християнином, не міг змусити себе вживати стосовно дівчинки займенник «він» і тому вважав за краще частіше називати її по імені. Батьки також звинувачували вчителя в тому, що він робить їх дитині дисциплінарні зауваження частіше, ніж іншим учням, але в подальшому з'ясувалося, що ці твердження помилкові.

Учитель називає те, що відбувається з ним, сюрреалізмом і кафкіанством. Раніше він відкрив в школі біблійний гурток, однак адміністрація припинила ці заняття після того, як Саткліфф пояснив школярам, що шлюб в Біблії - це тільки союз між чоловіком і жінкою, після чого на нього поскаржилися за гомофобію.

Сакліфф зазначає, що як професіонал нічим не виявляв особливе ставлення до "дівчинки-хлопчика", хоча як людина вважає неправильним називати хлопчиком дитину, яка народилася дівчинкою. Разом з тим, він вважає, що спроба шкільної адміністрації змусити його вживати до дівчинки займенник "він" порушує права людини, оскільки суперечить його внутрішньому світогляду.

Як показало розслідування, розпочате шкільною адміністрацією, «місгендерінг щодо учня і уникнення використання гендерних займенників суперечать шкільному кодексу поведінки в плані усвідомлення сексуального та культурного розмаїття учнів і застосування, що не викликають емоційного відторгнення щодо молоді».

Все це можна було б розцінити як анекдот, якби подібні випадки не ставали типовими для Європи. Андреа Вільямс, виконавчий директор Християнського юридичного центру, який представляє в конфлікті зі шкільною адміністрацією Саткліффа, зазначає: «Це один з багатьох випадків, коли ми стикаємося з тим, що вчителям затикають рот або карають, якщо вони відмовляються йти в ногу з нинішньою «трансгендерною» політикою».

Лорд Норман Теббіт, колишній голова Консервативної партії і соратник Маргарет Тетчер, назвав цей випадок «безумством, що охопив світ, при якому людину притягають до дисциплінарної відповідальності за констатацію біологічного факту».

Джерело - Католицький оглядач

По темі:
Близько півтори тисячі британських медиків виступили проти закону, що має дозволити аборти аж до народження
1 комментарій
Vinni
Додав Vinni
  • Я вважаю що потрібно притягти до відповідальності батьків тієї обдуреної дівчинки, це безумство позбавляє цю дівчину здійснитися в житті як повноцінна особистість, та реалізувати себе у вигляді повноцінної сісім'ї. І це вина таких батьків, які нав'язують своїм дітям не правду, і обдурюють їх, це жахливо.

Новини зі світу Папа до єпископів Мадагаскару: Будьте сіячами миру та надії Під час зустрічі з єпископами Мадагаскару Святіший Отець порівняв їхню душпастирську діяльність з працею сівача, що дбає про свою землю і жнива. Він вказав на важливість зрілих стосунків Церкви з державою і закликав ієрархів дбати про священиків та про формування мирян.