Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Папа Франциск дебютував у кінематографі в ролі самого себе

Папа Франциск дебютував у кінематографі в ролі самого себе

Папа  Франциск дебютував в ролі самого себе в художньому фільмі «За межами сонця», в якому розповідається про дітей, що шукають Бога, повідомляє The Guardian.

Всі збори від прокату фільму підуть на допомогу дітям з неблагополучних аргентинських сімей. Аргентина - батьківщина 80-річного Понтифіка. Копія фільму вже відправлена Папі Франциску, а перший показ кінострічки відбудеться у Ватикані на Різдво.

Сумарний екранний час, під час якого Папа постає перед кіноглядачами, склав близько шести хвилин - в середині і в кінці стрічки.

КМЦ нагадує: у листопаді в Аргентині розпочнуться зйомки фільму «Папа» («The Pope»), який розповідає про кінець понтифікату Папи Бенедикта XVI, його відставку й початок понтифікату Папи Франциска. Творці стрічки розкажуть про шляхи Хорхе Маріа Бергольо до Престолу Святого Петра і спробують розкрити особистість першого Папи-єзуїта й Папи-латиноамериканця.

Джерело: sib-catholic.ru


По темі:

«Netflix» зніме художній фільм про Папу Франциска

Культура Новий випуск журналу «Verbum» – про сенс християнського виховання На сторінках журналу «Verbum» уже йшлося про молодь у контексті нещодавнього Синоду. Природним продовженням цієї теми здаються роздуми про християнське виховання – адже можна сказати, що молодь така, якою її сформувало попереднє покоління.