Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » Запрошуємо на конференцію програми "Зцілення душевних ран"

Запрошуємо на конференцію програми "Зцілення душевних ран"

«Зцілення душевних ран» – унікальна міжнародна програма, яка впроваджена та здійснюється у більш ніж 80-ти країнах світу. Програма створена для надання допомоги людям, які мають фізичні, емоційні або душевні травми викликані різноманітними причинами.
Ця програма надає можливість допомогти кожній людині пройти нелегкий шлях від болю до зцілення. Існує думка про те, що скорбота, гнів, несприйняття ситуації, розчарування та подібні емоції не повинні мати місце в житті християнина, але якщо заглянути в серце людини – життєва практика є іншою: чим глибша рана, тим більше ми відчуваємо внутрішній біль та страждання.

Проте завжди є вихід, який ми знаходимо в Божому Слові, що відкриває Ісуса Христа, який пройшов шляхом скорботи та страждань і може зрозуміти та допомогти.

Програма «Зцілення душевних ран» спрямована на те, щоб допомогти Церкві повноцінно та якісно піклуватися про зцілення таких людей.

Українське Біблійне Товариство впровадило цей проект у 2014 році, коли на сході нашої країни розпочалися військові дії. З початку здійснення програми у навчанні взяли участь понад 300 осіб, які згодом почали це служіння в Україні допомагаючи постраждалим, внутрішнім переселенцям, військовим та всім хто цього потребує.

24 – 25 жовтня 2019 року відбудеться Перша спільна Конференція для всіх учасників програми «Зцілення душевних ран».

Щиро запрошуємо всіх, хто пройшов навчання та звершує це служіння, взяти участь у заході!

Головний гість та спікер Конференції, автор програми «Зцілення душевних ран» - Пет Мірсма

Під час заходу ви зможете особисто познайомитися з автором програми, отримати нові знання, поділитися власним досвідом та віднайти однодумців для допомоги й підтримки у подальшому служінні.

Більше інформації
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.