Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Сьогодні фігура Матері Божої Фатімської відвідує парафію св. Миколая в Києві

Сьогодні фігура Матері Божої Фатімської відвідує парафію св. Миколая в Києві

Фігура, яку Папа Франциск поблагословив для перегринації та поширення послання Фатіми протягом кількох днів відвідує деякі парафії, в яких працюють Місіонери Облати Марії Непорочної.
У п'ятницю, 11 жовтня, фігура прибула до Чернігова. Її супроводжують місіонери Міжнародного Альянсу Святого Сімейства, які розповсюджують послання з Фатіми, яке пов'язане з особистим наверненням та винагородженням за гріхи, присвяченням Серцю Марії. 


У суботу, 12 жовтня, фігура відвідала парафію в Обухові. А сьогодні, 13 жовтня, увесь день буде у київській парафії св. Миколая. Заохочуємо всіх киян знайти час на спільну і приватну молитву перед фігурою Богородиці, особливо, у намірах вирішення ситуації навколо храму св. Миколая та повернення його у власність парафіяльної спільноти. 

Святі Меси у храмі св. Миколая: 8.45, 10.00, 11.45, 13.15 та 18.00.

Місіонери Облати Марії Непорочної

Фото з парафії в Обухові
 
Новини з України Варштати для душпастирів міністрантів Нещодавно, з 8 по 10 жовтня, у францисканській Провінції св. Архангела Михаїла в Україні відбулись варштати для душпастирів міністрантів цієї ж провінції. З’їзд учасників відбувся у місті Ковель, що розташоване на Волині, в монастирі св. Франциска, де служать брати менші.