Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Візит духовенства з Німеччини на чолі з єпископом Гебхардом Фюрстом із Ротенбурга

Візит духовенства з Німеччини на чолі з єпископом Гебхардом Фюрстом із Ротенбурга

Із відвідин Львівської катедри й митрополичої курії розпочала візит делегація духовенства й мирян, відповідальних за благодійність, які прибули з німецької дієцезії Ротенбург-Штутгард разом із єпископом Гебхардом Фюрстом.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Архієпископ Мечислав Мокшицький склав подяку керівництву благодійних організації і Католицькій Церкві Німеччини за дотеперішню допомогу Церкві в Україні й обговорив наступні благодійні проекти. Під час зустрічі йшлося про реалізацію проектів у співпраці з дієцезією Ротенбург-Штутгард, а також було обговорено поточні справи Римо-Католицької Церкви в Україні.

Єпископом Гебхард та його співпрацівники побували на кухні для бідних у приміщенні «Карітас-Спес» Львівської архідієцезії й зустрілися з нужденними, які перебувають під опікою організації. Гості побачили новозбудований храм святої Терези від Дитяти Ісуса в Брюховичах та відкритий нещодавно у Львові дім для безхатченків на Збоїщах під опікою альбертинців.

Після короткої екскурсії в митрополичій курії та презентації досягнень від останнього візиту благодійників, гостей почастували традиційним обідом: українським борщем і варениками.

На завершення єпископ Гебхард Фюрст сказав: «Дякуємо, що наша Церква може служити й допомагати вам. Для нас це дуже важливо!»


Олександр Кусий