Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Єпископ Станіслав Широкорадюк побував у центрі ХСП у Маріуполі

Єпископ Станіслав Широкорадюк побував у центрі ХСП у Маріуполі

Тактичну групу ХСП у Маріуполі відвідав ординарій Харківсько-Запорізької дієцезії РКЦ - єпископ Станіслав Широкорадюк. Його супроводжував настоятель маріупольської парафії Матері Божої з Ченстохови, отець–паулін Павло Томашевський, який тісно співпрацює з місцевою командою служителів Християнської Служби Порятунку.
Єпископ провів Месу в каплиці, обладнаній місіонерами ХСП на території закинутого літнього дитячого табору, під час якої благословив всіх присутніх – і дорослих, і дітей. По закінченню Літургії єписком Станіслав Широкорадюк присвятив багато часу спілкуванню з вихованцями дитячого центру «Ковчег» та членами місцевих біблійних груп.


Єпископа цікавило все: як розпочиналася робота місіонерської групи в селах «сірої зони» під Маріуполем; як розвивалося служіння, поступово набираючи масштабів та поширюючись на нові території, та, головне, які нові перспективи відкриває на цих теренах Господь у царині євангелізації, пастирської опіки та освітньої діяльності.


На завершення, в приміщенні місіонерського центру ХСП-Маріуполь, відбулася спільна трапеза. Єпископ Станіслав Широкорадюк благословив служителів ХСП на подальшу апостольську працю й дозволив знаходження табернакля у каплиці Центру, а також, пообіцяв всебічну підтримку діяльності Християнської Служби Порятунку.