Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Медична допомога для ВПО, що зареєстровані у Києві та Київській області (АНОНС)

Медична допомога для ВПО, що зареєстровані у Києві та Київській області (АНОНС)

У рамках «Акції «Папа для України» Асоціація милосердя «Еммануїл» (місто Київ) отримала благодійний грант для надання медичної допомоги ВПО, що зареєстровані у Києві та області.
Медичну допомогу можна отримати з 25 липня на базі Медичної Мобільної Клініки, що у місті Києві (вулиця академіка Філатова 1/22, ст. м. Либідська). Внутрішньо переселені особи, за наявності необхідних документів, зможуть отримати такі види допомоги як: консультація спеціалістів, інструментальні та лабораторні дослідження, лікування зубів (можливість поставити пломби), а також, при необхідності і за результатами обстеження та рецептом лікаря – безкоштовні медикаменти.
Допомогу надаватимуть таким категоріям переселенців, як: люди старші 60 років, що проживають без дітей та онуків; сім’’ї , в яких є інваліди; багатодітні сім’ї; неповні сім’ї, що знаходяться у скрутних життєвих обставинах (відсутність доходу, наявність важких захворювань, тощо), а також сім’ї, що не мають доходу.
Щоб стати отримувачем медичної допомоги, обов’язково треба записатися на прийом за телефоном 0674641492 у робочі години з 9:00 до 17:00 (щодня, окрім суботи та неділі). При первинній реєстрації потрібно надати копії паспорту, ідентифікаційного номеру (код), довідку ВПО. При собі мати також такі медичні документи, як медкарту, виписки, результати аналізів, знімки, будь що, що допоможе лікарю мати детальну інформацію про стан вашого здоров’я.
Джерело: Папа для України
Новини з України Папа про три умови, аби бути Христовим учнем Про три умови для наслідування Спасителя, – перебування в русі, цілковиту готовність і рішучість, – говорив Глава Католицької Церкви під час недільної катехизи перед проказуванням Богородичної молитви «Ангел Господній».