Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » У Хмельницькому відбудеться обласний форум, присвячений Всеукраїнському «Дню молитви за сиріт»

У Хмельницькому відбудеться обласний форум, присвячений Всеукраїнському «Дню молитви за сиріт»

19 листопада 2019 року о 11.00 в Хмельницькій області за ініціативою громадської організації "Хмельниччина без сиріт" за підтримки ОДА та ХМР вперше відбудеться форум присвячений Всеукраїнському «Дню молитви за сиріт».


Форум відбудеться у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького.

Мета форуму - об’єднати усіх навколо проблеми сирітства. Представники влади, церкви та релігійні громади, бізнес, громадські та благодійні організації зможуть створити спільну платформу для найкращої допомоги обездоленим дітям та в спільній молитві просити щасливої долі для наших дітей!

На форум запрошений - Микола  Кулеба, Уповноважений  Президента України з прав дитини, керівники Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної ради, районних адміністрацій, районних рад, представники ОТГ, сільських рад, народні депутати України Хмельницького округу, Представники всіх християнських конфесій області, члени громадської ради при ХОДА та ХМР, представники районних, місцевих та галузевих громадських рад та інститутів громадськості.

Захід проходитиме у форматі панельної дискусії з метою визначення та вирішення проблемних питань у темі сирітства в Україні та допомоги і підтримки знедолених дітей.

Підсумки  форуму будуть підведені на круглому столі, де, також, заплановано підписання меморандуму про співпрацю між органами влади, інститутами громадянського суспільства, представниками християнських конфесій та бізнесу.  

Довідки за тел. 0976702353 (Тетяна Воронцова - голова ГО "Хмельниччина без сиріт") 



1 комментарій
WayneKebra
Додав WayneKebra
viagra fast shipping usa compare canadian pharcharmy online