Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Молодь із Червонограда вирушила у мандрівку зі святими

Молодь із Червонограда вирушила у мандрівку зі святими

7 серпня молодь парафії Зіслання Святого Духа з Червонограда вирушила в уже традиційну «Мандрівку зі святими». Уже близькими друзями нам стали святий Йоана Павло ІІ, святий Филип Нері, святий Домінік і свята Тереза Бенедикта від Хреста. І це ще не кінець знайомств...
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Цього року молодь вирушила на відпочинок до м. Галича на Івано-Франківщині, де щодня вчиться «співпрацювати» зі святими: ближче пізнає їхню біографію, разом із ними молиться й наслідує їхні чесноти. Святі допомагають учасникам мандрівки ставати кращими, не розчаровуватись через свою недосконалість і з радістю прославляти Господа.

Крім духовного збагачення, під час таких мандрівок діти й молодь навчаються згуртованості, щирості, чуйності та взаємоповаги.

Молодь щодня з ентузіазмом готує Літургію, ранкові й вечірні молитви та веселі вечори зі святими – на підставі їхніх біографій, думок, роздумів і цікавих історій. Мандрівка ще триває, і учасники дякують Господу й настоятелеві отцю Яцеку Валіґурі за можливість разом провести цей час і краще пізнати край, у якому також не бракувало святих.

С. М. Оксана Понідзельська