Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » Допомога алкозалежним та їхнім родинам у Львові

Допомога алкозалежним та їхнім родинам у Львові

При парафії св. Йоана Павла ІІ відбуваються зустрічі для тих, хто страждає від алкогольної залежності та їхніх найближчих.  
Про свій досвід страждання родини від алкозалежності одного з її членів, про лікування та шлях до тверезого життя учасники груп «Ал-Анон» та «АА» розповіли у неділю, 15 листопада. 

У Бога немає ситуацій без виходу. Проблема алкоголізму вимагає допомоги фахівців. Про це свідчить досвід та методики груп «АА». Визнаючи своє безсилля та залежність від алкоголю, учасники проходять 12-ти крокову програму, що допомагає жити у тверезості, відбудовувати особистість та відносини в родині. Група «АА» (для алкозалежних) збирається щочетверга о 18:30, тел. 0981233425 (Василь).

Крім того, є група для дорослих дітей алкозалежних, яка допоможе помітити часом невидимі на перший погляд наслідки залежності у родині і побачити механізм їхньої дії. Група «Дорослі Діти Алкоголіків» збирається щонеділі о 15:00, тел. 0931288772 (Любомир).  

Коли у подружжі є проблема алкоголізму, то чолвік або дружина мають щире прагнення допомогти, однак не знають як це зробити. Для таких осіб є група, в якій є можливість ділитись досвідом допомоги чоловіку або жінці, що має алкогольну залежність. Група «Ал-Анон» «Надія є!» для дружин або чоловіків узалежнених збирається щовівторка, о 18:30, тел: 0968365669 (Наталія). 

Зустрічі відбуваються у Центрі св. Йоана Павла ІІ у Львові за адресою: Сокільники, Стрийська 6, перша зупинка після автовокзалу у напрямку Ашану.

«Маєш величезну гідність, не можеш бути невільним, ти є сином або дочкою Бога. Будь тверезий» (св. Йоан Павло ІІ).

У групах завжди дотримуються анонімності та повної пошани до свободи і гідності особи.

Духівник груп о. Григорій Драус, 097 517 06 42
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.