Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » Запрошуємо жінок і дівчат на реколекції в дусі святої Гільдеґарди в Житомирі

Запрошуємо жінок і дівчат на реколекції в дусі святої Гільдеґарди в Житомирі

Господь обдарував ії багатьма дарами й великою харизмою. Одна з них – це харизма духовного й фізичного зцілення. Свята Гільдеґарда заохочує сприймати життя цілісним і виконувати все з радістю та вдячністю. Для цього вона пропонує безліч ідей, які на перший погляд можуть здатися занадто простими. Але якщо хтось довіриться цій простоті й забажає виконувати ії вказівки, то незабаром відчує натхненний вплив на своє життя. 
Насамперед свята радить дотримуватися сталого ритму в усіх сферах життя. Саме так, дотримуючись ритму молитви, завдяки відповідним періодам відпочинку, достатньому сну та здоровим стравам, кожна людина почуватиметься духовно й фізично здоровою.

Запрошуємо пережити ці дні духовних вправ, вдивляючись у Христа і дослухаючись до Його натхнень у тиші під проводом порад святої Гільдеґарди. Для цього потрібно запрагнути відновити своє життя й відкрити серце для дії Божої благодаті, яка спроможна докорінно перемінити й відновити нас.

Реколекції на тему «Піст і молитва в моєму житті за порадою святої Гільдеґарди» відбудуться з 25 до 27 січня 2019 року в абатстві сестер бенедиктинок у Житомирі. Запрошуємо жінок, молодих і середнього віку.

Початок – 25 січня о 16:00.
Закінчення – 27 січня о 17:00.
Відповідальна – сестра Бенедикта Дворецька OSB
тел.: 067 169 87 27
e-mail: [email protected]