Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Вікентійська Марійна Молодь у Снятині

Вікентійська Марійна Молодь у Снятині

27 листопада 2020 року у річницю об’явлення Божої Матері сестрі милосердя Катерині Лябуре, снятинська молодь парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель, вступила до Вікентійської Марійної Молоді.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Медальйон – це знак, який свідчить про те, хто ми є і кому належимо насправді. Медальйон – це свідчення віри та відання себе у руки Марії.


Кожен з вірою у серці виявив бажання стати членом Вікентійської Марійної Молоді. Щиро та віддано визнали й довірили себе і своє життя у руки Божої Матері.


Отець Ян Вакульчак, який відповідальний за ВММ в Україні, звернувся до молоді, щоб пам’ятали, що від сьогодні і назавжди вони належать Марії, що повинні ступати дорогою правди та любові та з честю носити Чудотворний Медальйон.

Нехай Божа Мати заступається за Вікентійську Марійну Молодь, а вони хай впевнено несуть світло Христа у світ.

Женя Палійчук
Новини з України Пограбовано парафіяльний дім на Миколаївщині Отець Григорій, священик родом з Польщі, майже 6 років служить в Одесько-Сімферопольській дієцезії. На даний момент він є настоятелем у парафії Божого милосердя в Баштанці, Миколаївської області. На початку січня священик з причин здоров’я несподівано потрапив до лікарні, де його чекала операція. 
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.