Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » У Бердичеві розпочалося Пленарне засідання Конференції вищих настоятельок РКЦ в Україні

У Бердичеві розпочалося Пленарне засідання Конференції вищих настоятельок РКЦ в Україні

У середу, 7 листопада 2018 року, в бердичівському домі Згромадження Малих Сестер Непорочного Серця Марії (гоноратки) розпочалося чергове Пленарне засідання Конференції вищих настоятельок РКЦ в Україні. 
До Конференції входять настоятельки 60 жіночих згромаджень, які служать в Україні. У програмі засідання передбачено Служби Божі та конференції, які провадить отець Юзеф Кухарчик OCD, делегат Краківської провінції Ордену Босих Кармелітів в Україні.


На учасниць чекають також звіт про роботу Ради конференції; вибори нових радних до Ради конференції; обговорення планів і проектів щодо діяльності Конференції та згромаджень.


Наприкінці зустрічі до настоятельок звернеться єпископ-помічник Львівської архідієцезії Едуард Кава, голова Комісії жіночих чинів і згромаджень Конференції єпископів Римсько-Католицької Церкви в Україні.
Новини з України «Світ сьогодні потребує таких знаків близькості Бога» - вічні обіти сестри Марії, бенедиктинки У Солонському монастирі святого Йосифа біля Львова відбулись вперше вічні обіти сестри Марії, яка остаточно сказала Богові «Фіат». 24 липня 2021 року о 11.00 Святу Месу, під час якої сестра Марія, яка родом із Вінничини підтвердила своє рішення бути вірною своєму покликанню, очолив архієпископ Мечислав Мокшицький, Львівський у співслужінні зі священиками.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.