Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Мережа магазинів ввела неробочу неділю через католицькі переконання своїх нових власників

Мережа магазинів ввела неробочу неділю через католицькі переконання своїх нових власників

Хорватська мережа супермаркетів «PEMO» нещодавно змінила своїх власників, які покликаючись на свої католицькі переконання та підтримку 83% працівників запровадила у цій мережі неробочу неділю, повідомляє хорватський католицький портал «Bitno.net».

На прес-конференції з цього приводу нова управа мережі підкреслила, що своїм вчинком вони прагнуть не тільки уможливити своїм працівникам нормальне сповнення обов’язку щонеділі відвідувати Службу Божу, але й хочуть дати приклад іншим.

Як підкреслює «Bitno.net» власник мережі Ловорко Мілошевічь відважився на такий радикальний крок, отримавши підтримку місцевого римсько-католицького єпископа Мате Узінічя.

Джерело - Мукачівська дієцезія




Новини зі світу Папа: Ідентичність – це належність Папський фонд «Scholas Occurrentes» і єврейська громадська організація «World Ort», що діє у сфері освіти, організували в Аргентині міжрелігійну молодіжну зустріч. Цей з'їзд, уже третій, відбувся від 29 жовтня до 1 листопада 2018 року й зібрав 400 юних учасників із понад 30 країн світу. Папа звернувся до його учасників із посланням, у якому наголосив, що нема ідентичності абстрактної чи виведеної в лабораторії, ідентичність передбачає належність до чогось, що перевищує мене, вимагає відповідей на запитання про власне коріння та культуру свого народу.