Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » Запрошуємо на молодіжний християнський фестиваль «Подих життя»

Запрошуємо на молодіжний християнський фестиваль «Подих життя»

Шановна молодь сердечно запрошуємо на ХIII молодіжний християнський фестиваль «Подих життя», який відбудеться у смт. Тиврів, Вінницької області, з 20 по 25 липня 2021 року, в Молодіжному Центрі для Молоді імені Йоана Павла ІІ на територій санктуарію Матері Божої Тиврівської та мучеників за віру в Україні, де знаходиться чудотворна ікона. Цьогорічна тема Фестивалю: «Отче наш…».
У часі фестивалю роздумуватимемо над темою батьківства, як у фізичному так і у духовному вимірах. У цьому допомагатиме нам єпископ Єдвард Кава. Будуть також різні свідчення родин, розмова про місійний вимір та волонтерство, до якого ми усі як християни запрошені.


У програмі передбачається: щоденна Євхаристія, адорація Пресвятих Дарів, конференції, праця в групах, майстер-класи, Хресна дорога та веселі вечори для молоді.


У суботу разом з парафіянами будемо переживати відпуст Божої Матері Тиврівської, на який також сердечно запрошуємо.


Оплата за участь у фестиваль «Подих життя» становить 300 грн.

Проте варто зазначити, що брак коштів не може бути причиною відсутності на Фестивалі. Тому, пропонуємо молоді, яка не має такої суми, внести оплату – скільки можуть.

Ця сума розрахована на покриття коштів організаторських витрат та вартості гарячого обіду і вечері кожного дня. Сніданок, молодь поділена на групи зобов`язана забезпечити собі сама.

Під час Фестивалю спимо в наметах, тому необхідно взяти з собою: карімат, спальний мішок, теплий одяг та намет, тарілку, кружку та ложку. Для учасників без наметів ми забезпечимо ночівлю в наших військових наметах.

Вік учасників: від 16 років.

Для участі у фестивалі є обов’язкова попередня реєстрація. Також неповнолітня молодь, обов’язково, має мати письмову згоду від батьків, бланк якої ми додаємо.


Програма фестивалю «Подих Життя» - тут 

Попередньо зареєструватися та з усіх питань просимо звертатися до:
о. Христофор Махельський ОМІ -096168 0703
о. Вадим Дорош ОМІ – 0967051994.(Viber, Telеgram)

Джерело: Делегатура Місіонерів Облатів Непорочної Діви Марії в Україні
Оголошення Запрошення на реколекції для хлопців - «Твого обличчя шукаю, Господи» Давно вже не було оголошення про кармелітські реколекції для молодих чоловіків в пошуку свого місця в житті. Ось тут! Шукай і питай! Зустрічай тих, які, як ти, мають відвагу запитувати та приймати на глибині довіри до Бога свої рішення.

Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.