Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Річниця присяги українських скаутів у Ватикані

Річниця присяги українських скаутів у Ватикані

Перша річниця скаутської присяги скаутів курення святого Хосе Санчес дель Ріо з смт Довбиш у Ватикані.
"Я присягаю своєю честю, що з ласки Божої докладу всіх зусиль, щоб виконувати мої обов'язки перед Богом, Церквою, моєю країною та Європою, повсякчас допомагати моїм ближнім та коритися скаутським законам" - розповів відповідальний за скаутів отець Вальдемар Павелець SAC.

Сьогодні перша річниця від дня, коли перші скаути довбиського куреня святого Хосе Санчес дель Ріо урочисто проголосили ці слова.

Вашій увазі пропонуємо декілька світлин з цієї неймовірної події, яка відбувалася 22 листопада 2018 року в особливих місцях Риму та Ватикану: Колізеї та площі Святого Петра.

Скаутська обітниця – це підтвердження вільного рішення життя згідно скаутських законів та принципів та початок нового етапу переживання скаутської пригоди.






Джерело: Facebook
Фотогалерея Перше Причастя у циганському таборі У неділю, 3 листопада, у селищі Павшино (Мукачівський р-н) відбулось Перше Причастя для 6 дітей з циганського табору. Раз на тиждень у цю каплицю приїздить о. Євген Фізер з Мукачева. Катехеткою для дітей була Катерина Паєрська, яка добре підготувала їх до таїнства Покути та Євхаристії.