Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Передріздвяна зустріч богопосвячених осіб Стрийського деканату

Передріздвяна зустріч богопосвячених осіб Стрийського деканату

У четвер, 13 грудня відбулась оплаткова передріздвяна зустріч духовенства та сестер-монахинь Стрийського деканату з архієпископом, митрополитом Львівським Мечиславом Мокшицьким. Зустріч відбулась в Меденичах у парафії Святої Трійці, де всіх прийняв о. Ришард Пендзімонж.
Про це повідомляє Львівська архідієцезія.

Зустріч розпочалася спільною Євхаристією, в якій взяли участь також віряни парафії Святої Трійці в Меденичах. Після Літургії відбулася зустріч зі священиками та сестрами. Митрополит поділився досвідом, який отримав під час Синоду Молоді у Римі. Отець Яцек Коцур, відповідальний за душпастирство родин в Львівській архідієцезії, запропонував різні ідеї і пропозиції на рік, який присвячений родині. Після обговорення справ відбулось ділення облаткою та святкова вечеря.
Новини з України Популяризація діагностики онкологічних захворювань у жінок: робоча група зустрілася з архієпископом Мокшицьким 11 лютого, архієпископ Мечислав Мокшицький зустрівся із учасниками робочої групи, які працюють в рамках підписаного меморандуму «Онкопревенція у Львівській області. Під час зустрічі митрополиту розповіли про ідею участі священнослужителів у процесі популяризації онкопревенції.