Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Папа: Благаю Господа загоїти рани й обдарувати Україну миром

Папа: Благаю Господа загоїти рани й обдарувати Україну миром

Під час загальної аудієнції в середу, 23 травня 2018, Папа Франциск привітав делегацію українських військових і запевнив у молитві за мир в Україні.
Про це повідомляє Радіо Ватикану.

«Вітаю українських прочан, які брали участь у 60-му Міжнародному військовому паломництві до Лурду. Неустанно благаю Господа, щоби загоїв рани, завдані війною, й обдарував Своїм миром дорогу українську землю. Нехай Господь Бог благословить усіх вас!» – цими словами Папа Франциск привітав делегацію українських військових, що брала участь у загальній аудієнції цього тижня.

Як повідомляє Департамент інформації УГКЦ, цьогорічна українська делегація з 200 військових була найчисленніша за всі роки. До неї увійшли військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, воїни, що були поранені під час АТО, жінки, які втратили чоловіків на війні, а також курсанти й оркестр Національної академії сухопутних військ імені П. Сагайдачного. Делегацію очолював владика Михайло Колтун, керівник Департаменту військового капеланства УГКЦ. Українські військові беруть участь у Міжнародному паломництві до Лурду з 1996 року.

За темою:
Папа: Серед найгустішої пітьми Святий Дух пробуджує найсвітлішу святість
Папа: П’ятдесятниця – початок історії християнської святості
Папа: Церква – жінка й мати, як Пречиста Діва Марія
Новини з Ватикану «Супер Черниці»: мобілізація ресурсів для боротьби проти торгівлі людьми Святіший Отець інавгурував нову групу під назвою «Super Nuns» на інтернет-платформі «Patreon» для збору фінансової підтримки для мережі «Talitha Kum», що займається боротьбою проти торгівлі людьми.