Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » 5 різдвяних мультфільмів для перегляду з дітьми

5 різдвяних мультфільмів для перегляду з дітьми

Нині переживаємо, Різдвяні свята, тому маємо добру можливість розказати про народження Спасителя найменшим. Пропонуємо підбірку мультфільмів, які сподобаються і дорослим, і малюкам.
1. Провідна зоря

Маленький відважний ослик на ім’я Бо працює на млині, мріючи вирватися на волю й побачити світ. І одного прекрасного дня його бажання виконується! Бо бачить у небі надзвичайно яскраву зірку й вирішує відправитися шляхом, на який вона вказує. Віслюка чекають дивовижні пригоди й зустріч із новими друзями, серед яких знайдеться мила овечка, голуб-жартівник і навіть трійця верблюдів. “Різношерсній” компанії мандрівників належить стати мимовільними учасниками й свідками найчарівнішої й чудової події – Народження Ісуса Христа.

2. Пісня Ангела 

Мабуть, чимало з нас дивилися у дитинстві про Алебастрового- Ангела з верхівки ялинки, який провадить головного героя дорогою до Вифлиєму.

3. Різдвяний скарб Міхея

В одну ніч звичайний хлопчик-пастух Міхей йде з дому, щоб заробити грошей для своєї сім’ї. Перед Міхеєм з’явився Янгол і повідав йому, що, йдучи за яскравою зіркою в небі, він знайде скарб. Відправившись за зіркою хлопчик потрапляє до Віфлеєму Який же скарб він там знайшов?

4. Дари волхвів

Мультфільм знятий за однойменним твором О’Генрі. У ньому – роздуми про власні пріоритети та особисті “дари”.

5. Різдвяна історія

Прекрасна екранізація твору Ч.Діккенса. Різдво відчиняє нам двері до власного серця, а також до сердець інших. Історія про скнару Скруджа якраз найкращий доказ, як можна перемінити душу із відчуттям радісної звістки про народження Ісуса.

Юліана Лавриш

Джерело: Духовна велич Львова

Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.