Католицький Медіа-Центр Конференції римсько-католицьких єпископів в Україні
» » » Реколекції для єпископів у Брюховичах (доповнено)

Реколекції для єпископів у Брюховичах (доповнено)

У вівторок, 24 листопада, пастирі Римсько-Католицької Церкви в Україні розпочинають свої духовні вправи, що відбуватимуться на території Вищої духовної семінарії Львівської архідієцезії.   
Цього року реколекціоністом визначений єпископ-помічник Мукачіської дієцезії Микола Лучок ОР. Протягом кількох днів учасники роздумуватимуть над темою «Милосердя». Двічі на день єпископи слухатимуть конференції, матимуть час на перебування перед Ісусом у Пресвятих Дарах під час адорації, а також єднатимуться з усією Церквою в молитві Літургії Годин. 

На реколекції прибули 11 римсько-католицьких єпископів та єпископ Ніл з Мукачівської греко-католицької єпархії.

У четвер по обіді, після завершення реколекцій, відбудеться спільне засідання єпископів РКЦ та УГКЦ у форматі онлайн. Натомість у п`ятницю заплановане засідання, де обговорюватимуть поточні справи життєдіяльності Римсько-Католицької Церкви в Україні. 

Молімося про світло Святого Духа для наших пастирів.

Фото з архіву  
Новини з України Інститут св. Томи запрошує на патрональне свято та проводить додатковий набір студентів Традиційно у січні Інститут релігійних наук св. Томи Аквінського збирає всіх своїх студентів, вільних слухачів, студентів заочних курсів, а цього року і студентів біблійних студій, випускників та викладачів на патрональне свято. Цього року воно відзначатиметься у суботу, 30 січня.
Інформаційне повідомлення
Коментувати статті на нашому сайті дозволено лише на протязі 7 днів з моменту публікації.